Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Gjør deg klar til Viestad

Lyst til å prøve deg på Andreas Viestads oppskrifter i morgen? Her er handlelista over alt du trenger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nå kan du få et forsprang inn i Andreas Viestads matverden. Magasinet på Nett gir deg den komplette handlelista til morgendagens to oppskrifter, slik at du kan stille forbedert til «Det beste jeg vet». Dette er hva du trenger: 2-3 dl. vann 3-4 cm. fra en ingefærknoll 1-2 ts. honning 1,2 kilo godt mørnet oksekam eller annet godt oksekjøtt 4 fedd hvitløk 1 dl. oliveolje ca. 5 cm. av en ingefærknoll 1-2 ss. finhakkete urter saften av 1 sitron, eller ev. 1/2 dl. hvitvin pepper og salt 4 søte, gule epler 1 sitron 20 gram lunket smør 4 ss honning 2-3 finhakket, fersk ingefær Mer enn dette røper vi ikke - Viestads oppskrifter kommer i Magasinet i morgen. Magasinet ønsker alle matglade lykke til!

Hele Norges coronakart