Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Gjør deg klar til Viestad

Lyst til å prøve deg på Andreas Viestads oppskrifter i Magasinet i morgen? Her er handlelista over alt du trenger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nå kan du få et forsprang inn i Andreas Viestads matverden. Magasinet på Nett gir deg den komplette handlelista til morgendagens to oppskrifter, sånn at du kan stille forberedt til «Det beste jeg vet». Dette trenger du: 1 kilo poteter 300 gram søtpotet eller kålrabi eller sellerirot (eller alle tre) Laurbærblad 1 hvitløk 3 dl. H-melk 3 dl. fløte 200 gram ost Muskat Salt Nymalt pepper 1 kilo poteter 30 gram kapers 4-6 ansjosfileter Frisk salvie 150 gram parmesan 3 dl. fløte 1 dl. melk Salt Pepper Mer enn dette røper vi ikke - Viestads oppskrifter kommer i Magasinet i morgen. Magasinet ønsker alle matglade lykke til! Meninger om mat? Bli med i debatten! Vintips? Del dem med andre lesere her!

Foto: Mette Randem
Hele Norges coronakart