Gjør deg klar til Viestad

Lyst til å prøve deg på Andreas Viestads oppskrifter i Magasinet i morgen? Her er handlelista over alt du trenger.

Nå kan du få et forsprang inn i Andreas Viestads matverden. Magasinet på Nett gir deg den komplette handlelista til morgendagens to oppskrifter, sånn at du kan stille forberedt til «Det beste jeg vet». Dette trenger du: 250 gram gule erter 1 røykt svineknoke eller 1,2 liter kraft og 2 skiver bacon 50 gram kålrabi, sellerirot eller pastinakk 1/3 purre 1 løk 1 laurbærblad Friske urter Smør Evt. rømme 6 dl. frosne eller helt ferske erter 6 dl kyllingkraft (eller kyllingbuljong) 1 løk 1 skive bacon 1 hvitløk Kremfløte Mer enn dette røper vi ikke - Viestads oppskrifter kommer i Magasinet i morgen. Magasinet ønsker alle matglade lykke til! Meninger om mat? Bli med i debatten! Vintips? Del dem med andre lesere her!