Gjør deg klar til Viestad

Lyst til å prøve deg på Andreas Viestads oppskrifter i Magasinet i morgen? Her er handlelista over alt du trenger.

Nå kan du få et forsprang inn i Andreas Viestads matverden. Magasinet på Nett gir deg den komplette handlelista til morgendagens tre oppskrifter, sånn at du kan stille forberedt til «Det beste jeg vet». Dette trenger du: 1 andebryst (300-400 gram) 1 bunt fersk timian 2 dl. appelsinjuice 2 sjalottløk 2 dl. ande- eller kyllingkraft (ev. kyllingbuljong) Salvie Brunt sukker Smør 1 appelsin Salt Pepper 2 andelår Grovt salt 1 laurbærblad 5 pepperkorn 1 hvitløk Fettet fra 1 and (eller ca. 4 dl. flytende ande- eller gåsefett) 4 gulrøtter 1/4 sellerirot 1 løk Laurbærblad 3 dl. fløte 1/2 dl. sherry Mer enn dette røper vi ikke - Viestads oppskrifter kommer i Magasinet i morgen. Magasinet ønsker alle matglade lykke til! Meninger om mat? Bli med i debatten! Vintips? Del dem med andre lesere her!