Gjør deg klar til Viestad

Lyst til å prøve deg på Andreas Viestads oppskrifter i Magasinet i morgen? Her er handlelista!

Nå kan du få et forsprang inn i Andreas Viestads matverden. Magasinet på Nett gir deg den komplette handlelista til morgendagens to oppskrifter, sånn at du kan stille forberedt til «Det beste jeg vet». 4 dl. kremfløte Sukker 1 boks hermetiske pærer 100 gram jordbær eller bringebær, ev. noen til pynt 1 ss. frisk rosmarin 1 vaniljestang 1 sukkerbrød Calvados, Eau de Vie eller konjakk, ev. fruktsaft, jordbærjuice eller appelsinjuice 4 egg 150 gram sukker 150 gram hvetemel Bakepulver Smør Mer enn dette røper vi ikke - Viestads oppskrifter kommer i Magasinet i morgen. Magasinet ønsker alle matglade lykke til! Meninger om mat? Bli med i debatten! Vintips? Del dem med andre lesere her!