Gjør deg klar til Viestad

Lyst til å prøve deg på Andreas Viestads oppskrifter i Magasinet i morgen? Her er handlelista!

Nå kan du få et forsprang inn i Andreas Viestads matverden. Magasinet på Nett gir deg den komplette handlelista til morgendagens to oppskrifter, sånn at du kan stille forberedt til «Det beste jeg vet». RØD COUSCOUS MED RØD SPISSKUMKYLLING Nok til to: 2 kyllinglår 1 ss hel spisskum (cumin) 1/2 sitron 2-3 dl couscous 2-4 dl mild kyllingkraft eller buljong 1/2 ts gurkemeie 1/2 gram safran 1 ss smør 1 løk 2 fedd hvitløk 4 kardemommefrø 50 gram rosiner Olje Salt COUSCOUSSALAT Nok til fire: 3-4 dl couscous 1 ss smør 1 stor bunt mynte 1 stor bunt persille 4 plommetomater 1 slangeagurk 1-2 sitroner 1/2 dl god olivenolje 1/2 ts allehånde 1/2 ts nymalt kanel Når du får dette i hus er du klar for Viestads matspalte i morgen. Magasinet ønsker alle matglade lykke til! Meninger om mat? Bli med i debatten! Vintips? Del dem med andre lesere her!