Gjør deg klar til Viestad

Lyst til å prøve deg på Andreas Viestads oppskrifter i Magasinet i morgen? Her er handlelista!

Nå kan du få et forsprang inn i Andreas Viestads matverden. Magasinet på Nett gir deg den komplette handlelista til morgendagens tre oppskrifter, sånn at du kan stille forberedt til «Det beste jeg vet». Blåskjell med øl og chili: 1 kilo blåskjell 1 løk 2 fedd hvitløk 1-2 små chipotlechili, eller 1-2 vanlige chili 2-3 ss ikke altfor søt chilisaus, helst chipotle 2 dl øl 2-3 tomater 2 ss tomatpuré 2-3 ss finhakket persille eller koriander 2 ss usaltet smør 1 lime Olje Blåskjell med krem og estragon: Nok til to: 1 kilo blåskjell 1 sjalottløk 2 fedd hvitløk 50 gram smør 2-3 ss fersk estragon 1 ss timian 1 dl hvitvin 2 ss pernod, hvis du har 3-4 ss fløte Blåskjell med whisky: Til to personer: 1 kilo blåskjell 2 ss finhakket løk 50 gram bacon 1 dl hvitvin 1/2 dl whisky Olje Når du får dette i hus er du klar for Viestads matspalte i morgen. Magasinet ønsker alle matglade lykke til! Meninger om mat? Bli med i debatten! Vintips? Del dem med andre lesere her!