Gjør deg klar til Viestad

Lyst til å prøve deg på Andreas Viestads oppskrifter i Magasinet i morgen? Her er handlelista!

Nå kan du få et forsprang inn i Andreas Viestads matverden. Magasinet på Nett gir deg den komplette handlelista til morgendagens tre oppskrifter, sånn at du kan stille forberedt til «Det beste jeg vet». PENNE MED GORGONZOLA OG VALNØTTER: Nok til to: 300 gram penne 150 gram gorgonzola 8 valnøtter Litt ruccula Olivenolje SALAT MED GORGONZOLA, BAKT PÆRE: Nok til to (fire hvis dere har godt brød til): 3 pærer 3 rødbeter 1 ss vegetabilsk olje Salt 200 gram gorgonzola 1 hode issalat 1/2 dl olivenolje 2-3 ss hvitvinseddik 1 fedd hvitløk 2 ts dijonsennep Sukker 50 gram nøtter Friske urter, hvis du har LUKSURIØS BLÅOSTDRESSING: 1 fedd hvitløk Salt 2 ts dijonsennep Sitronsaft Balsamico Olivenolje 3 ss rømme 2 ss majones 100 gram gorgonzola 1/4 cup sour cream Pepper 2 vårløk Når du får dette i hus er du klar for Viestads matspalte i morgen. Magasinet ønsker alle matglade lykke til! Meninger om mat? Bli med i debatten! Vintips? Del dem med andre lesere her!