Gjør deg klar til Viestad

Lyst til å prøve deg på Andreas Viestads oppskrifter i Magasinet i morgen? Her er handlelista!

Nå kan du få et forsprang inn i Andreas Viestads matverden. Magasinet på Nett gir deg den komplette handlelista til morgendagens oppskrifter, sånn at du kan stille forberedt til «Det beste jeg vet». PIZZADEIG: Nok til to små pizzaer, eller én litt stor focaccia: 4 dl hvetemel 15 gram gjær Olivenolje Salt PIZZASAUS: 1 boks hakkede tomater Tomatpuré 2 fedd fersk hvitløk 2 ansjoser Italienske eller spanske urter SELVE PIZZAEN: Pizzabunn Pizzasaus 100 gram skinke (Andreas bruker bogskinke på boks) 1 løk 250 gram ost (ridderost og port salut, eller mozzarella) Oregano Litt blåmuggost livenolje 4 ansjosfileter, hvis du vil Når du får dette i hus er du klar for Viestads matspalte i morgen. Magasinet ønsker alle matglade lykke til! Meninger om mat? Bli med i debatten! Vintips? Del dem med andre lesere her!