Gjør deg klar til Viestad

Lyst til å prøve deg på Andreas Viestads oppskrifter i Magasinet i morgen? Her er handlelista!

Nå kan du få et forsprang inn i Andreas Viestads matverden. Magasinet på Nett gir deg den komplette handlelista til morgendagens oppskrifter, sånn at du kan stille forberedt til «Det beste jeg vet». PIÑA COLADA: 1 dl rom 0,4 dl tequila 1 dl kokoskrem 3 dl most ananas og ananasjuice Isbiter SURSØT KYLLING: Nok til fire: 1 rå kylling 4 løk 3 skiver ananas Soyasaus Tomatpuré 1 dl tomatjuice (eller mer tomatpuré) 1 tomat 100 gram vannkastanjer 1 sitrongress 1 cm av en ingefærknoll 1 potet Sukker Olje ANANAS MED GARAM MASALA: 1 ananas Garam masala 8 tynne trepinner STEKT ANANAS MED PEPPER: 4 skiver ananas Sukker Pepper Når du får dette i hus er du klar for Viestads matspalte i morgen. Magasinet ønsker alle matglade lykke til! Meninger om mat? Bli med i debatten! Vintips? Del dem med andre lesere her!