Gjør deg klar til Viestad

Lyst til å prøve deg på Andreas Viestads oppskrifter i Magasinet i morgen? Her er handlelista!

Nå kan du få et forsprang inn i Andreas Viestads matverden. Magasinet på Nett gir deg den komplette handlelista til morgendagens oppskrifter, sånn at du kan stille forberedt til «Det beste jeg vet». MARINERT PAPRIKA MED ARTISJOKK 3 paprika 1 ss kumminfrø (spisskum) 1 dl olivenolje saften av 1/2 sitron salt 5 artisjokkhjerter 10 små skiver ristet loff ARTISJOKKBUNN MED TAPENADE, CHORIZO OG TOMAT: 10 artisjokkbunner 50 gram svarte oliven, uten stein 2 ts rødvinseddik 1 ss god olivenolje 10 skiver chorizo eller annen krydret pølse 5 cherrytomater, eller 2 vanlige tomater OVNBAKT TOMAT MED PESTO: 3-4 tomater, helst plommetomat 1 liten basilikumplante 1 dl god olivenolje 50 gram pinjekjerner 75 gram fersk parmesan 1 fedd hvitløk 1 ts grovt salt 10 små skiver ristet loff SERRANOSKINKE MED SHERRYSTEKT AUBERGIN: 10 skiver spekeskinke 5 miniauberginer, eller 1 vanlig aubergin 1/2 dl olje 3 ss sherryeddik 1 ts timian pepper 10 små skiver ristet loff Når du får dette i hus er du klar for Viestads matspalte i morgen. Magasinet ønsker alle matglade lykke til!