Gjør deg klar til Viestad

Lyst til å prøve deg på Andreas Viestads oppskrifter i Magasinet i morgen? Her er handlelista!

Nå kan du få et forsprang inn i Andreas Viestads matverden. Magasinet på Nett gir deg den komplette handlelista til morgendagens oppskrifter, sånn at du kan stille forberedt til «Det beste jeg vet». Først litt flytende føde: GIMLET: 4 cl Rose\'s Pure Lime Juice 4 cl gin Isbiter Deretter noe å spise: GEVICHE: 400 gram fisk, gjerne torsk 3 ss limejuice 1 rød chili 3 ss korianderblad Eventuelt litt Fleur de Sel eller annet litt flaket salt 300 gram fersk laks (i tynne skiver) 2-3 ss ferskpresset limejuice 200 gram røykelaks (i tynne skiver) En håndfull tyttebær 2 ss finhakket persille Når du har fått dette i hus er du klar for Viestads matspalte i morgen. Magasinet ønsker alle matglade lykke til! Meninger om mat? Bli med i debatten! Vintips? Del dem med andre lesere her!

Gimlet.