Gjør deg klar til Viestad

Lyst til å prøve deg på Andreas Viestads oppskrifter i Magasinet i morgen? Her er handlelista! Diskuter mat!

Nå kan du få et forsprang inn i Andreas Viestads matverden. Magasinet på Nett gir deg den komplette handlelista til morgendagens to oppskrifter, sånn at du kan stille forberedt til «Det beste jeg vet». FYLTE KÅLRULLER: Forrett til 4: 12 kålblader 1 løk 1 fedd hvitløk 4 spiseskjeer smør 250 gram kjøttdeig av svin 250 gram kjøttdeig av okse 1-2 dl kokt ris 1 desiliter melk 1 teskje fennikel 1 teskje kummin Salt Pepper Olje 1 spiseskje sirup eller sukker Tyttebær eller tyttebærsyltetøy FÅRIKÅL: Nok til 6 eller 8: 2 kilo fårikålkjøtt (Viestad bruker lammebog i skiver) 2 kilo kål 2 spiseskjeer hel svart pepper 50 gram smør Evt. 1 spiseskje mel Salt Når du har fått dette i hus er du klar for Viestads matspalte i morgen. Magasinet ønsker alle matglade lykke til! Meninger om mat? Bli med i debatten! Vintips? Del dem med andre lesere her!