Gjør deg klar til Viestad

Lyst til å prøve deg på Andreas Viestads oppskrifter i Magasinet i morgen? Her er handlelista! Diskuter mat!

Nå kan du få et forsprang inn i Andreas Viestads matverden. Magasinet på Nett gir deg den komplette handlelista til morgendagens to oppskrifter, sånn at du kan stille forberedt til «Det beste jeg vet». GULROTRISOTTO: Nok til 2: 1 liten løk 2 fedd hvitløk 4-5 gulrøtter 2-3 dl arborioris eller annen risottoris 7 dl kyllingkraft 2-3 dl gulrotjuice 2 laurbærblad, helst friske Frisk rosmarin eller timian Smør GULRØTTER MED SPISSKUM: 4-5 gulrøtter 2 ts spisskum 3 ss god olivenolje 1 dl appelsinjuice Eventuelt litt salt Når du har fått dette i hus er du klar for Viestads matspalte i morgen. Magasinet ønsker alle matglade lykke til! Meninger om mat? Bli med i debatten! Vintips? Del dem med andre lesere her!