Gjør deg klar til Viestad

Lyst til å prøve deg på Andreas Viestads oppskrifter i Magasinet i morgen? Her er handlelista! Diskuter mat!

Nå kan du få et forsprang inn i Andreas Viestads matverden. Magasinet på Nett gir deg den komplette handlelista til morgendagens to oppskrifter, sånn at du kan stille forberedt til «Det beste jeg vet». TORSKE- OG LAKSEKAKER: Nok til fire: 400 gram torsk 400 gram laks 1-2 sitrongress 1 ss frisk koriander 1 rød chili 1 ss limejuice 1 ts revet sitronskall 1 ts hel spisskum (selges ofte under navnet cumin eller jeerah) Kanskje en kokt potet, most Salt og pepper Mel Olje FISKEKAKER MED KAPERS: Nok til fire: 300 gram sei 300 gram torsk 2 ss finhakket kapers 1 ss finhakket persille 1/2 sitron 2 ts sennep 2 ts fennikelfrø 2 ss finhakket løk 1 kokt potet, most Brødkrum (knuste brødsmuler Smør Når du har fått dette i hus er du klar for Viestads matspalte i morgen. Magasinet ønsker alle matglade lykke til! Meninger om mat? Bli med i debatten! Vintips? Del dem med andre lesere her!