Gjør deg klar til Viestad

Lyst til å prøve deg på Andreas Viestads oppskrifter i Magasinet i morgen? Her er handlelista! Diskuter mat!

HER FÅR DU ET FORSPRANG inn i Andreas Viestads matverden. Magasinet på Nett gir deg den komplette handlelista til morgendagens tre oppskrifter på sjøkreps, sånn at du kan stille forberedt til «Det beste jeg vet». STEKTE SJØKREPS: Forrett til 4: 8 rå sjøkreps 2 ts frisk estragon 1 ss smør 1 dl kyllingkraft eller buljong 2 dl fløte 2 ss dijonsennep 1/2 ts timian 1 ss grov sennep eller sennepsfrø KOKTE SJØKREPS: Middag til 2: 1 kilo kokte sjøkreps 2 dl majones 1 dl kremfløte 2 ts sukker Saften av 1/4 sitron 2 ss finhakket dill Sitron Loff SJØKREPSSUPPE: Forrett til 2: Skallet av 4-6 sjøkreps, pluss noen reker 4 dl tørr hvitvin 4 dl vann 2 ss olivenolje 2 sjalottløk 2 cm av en ingefærknoll Pepper Når du har fått dette i hus er du klar for Viestads matspalte i morgen. Magasinet ønsker alle matglade lykke til! Meninger om mat? Bli med i debatten! Vintips? Del dem med andre lesere her!