Gjør deg klar til Viestad

Lyst til å prøve deg på Andreas Viestads oppskrifter i Magasinet i morgen? Her er handlelista! Diskuter mat!

HER FÅR DU ET FORSPRANG inn i Andreas Viestads matverden. Magasinet på Nett gir deg den komplette handlelista til morgendagens ketchup- oppskrifter, sånn at du kan stille forberedt til «Det beste jeg vet». LAG DIN EGEN KETCHUP: 6 bokser flådde, hakkede tomater 1 løk 3 fedd hvitløk 2 ss vegetabilsk olje 3-6 ss sukker 1/2-1 dl. hvitvinseddik 1 cm av en kanelstang, eller 1/2 ts nymalt kanel 1/4 ts. nymalt muskat 2 allehåndefrø 2-4 nellikspiker 1-2 cm av en ingefærrot eller 1 ts ingefærpulver 1 ts kajennepepper (eller mer), eller 1-4 små, tørre chili (avhengig av hvor sterk du vil ha ketchupen). evt. 2-4 ts fennikelfrø, 1-2 kardemommefrø, 5-10 svarte pepperkorn og 1-2 laurbærblad salt LØKRINGER MED KETCHUP: 2-4 løk 1 ss tandoorikrydder evt. 1/2 ts kardedmomme 1 dl mel 1-2 egg Masse solsikkeolje Ketchup Når du har fått dette i hus er du klar for Viestads matspalte i morgen. Magasinet ønsker alle matglade lykke til! Meninger om mat? Bli med i debatten! Vintips? Del dem med andre lesere her!