Gjør deg klar til Viestad

Lyst til å prøve deg på Andreas Viestads oppskrifter i Magasinet i morgen? Her er handlelista! Diskuter mat!

HER FÅR DU ET FORSPRANG inn i Andreas Viestads matverden. Magasinet på Nett gir deg den komplette handlelista til morgendagens tre brokkoli-oppskrifter, sånn at du kan stille forberedt til «Det beste jeg vet». BROKKOLI MED KAPERS OG HVITLØK Nok til 4: 2 bunter brokkoli 1/2 dl god olivenolje 2 fedd hvitløk 8-10 små italienske ansjosfileter 3 ss kapers ½-1 sitron Evt. parmesan THAISUPPE: Forrett til 4, hovedrett til 2: 1 kilo blåskjell 2 dl hvitvin 2 limeblad, eller 1 ts revet lime- eller sitronskall 2 fedd hvitløk 2 cm av en ingefærknoll 2 små thaichili, eller det du finner 1 bunt brokkoli Litt koriander BROKKOLI MED ROSINER OG PINJEKJERNER Nok til 4: 2 bunter brokkoli 2 dl brødsmuler (brødkrum) 50-100 gram pinjekjerner 50 gram rosiner 2 ss finhakket persille Saften av 1/3 sitron ½ dl olivenolje Når du har fått dette i hus er du klar for Viestads matspalte i morgen. Magasinet ønsker alle matglade lykke til! Meninger om mat? Bli med i debatten! Vintips? Del dem med andre lesere her!