Gjør deg klar til Viestad

Lyst til å prøve deg på Andreas Viestads oppskrifter i Magasinet i morgen? Her er handlelista! Diskuter mat!

HER FÅR DU ET FORSPRANG inn i Andreas Viestads matverden. Magasinet på Nett gir deg den komplette handlelista til morgendagens to spinat-oppskrifter, sånn at du kan stille forberedt til «Det beste jeg vet». SPINATSUPPE MED ESTRAGONPOSJERT EGG Nok til 2, ev. forrett til 4: 500 gram spinat 1 løk 4-6 fedd hvitløk 2 ss smør 2 ss hvetemel 6 dl melk 2 ss flytende buljong, eller 1 buljongterning Sitronsaft 1 egg til hver porsjon 1 dl estragoneddik, ev. 1 dl hvit eddik og 2-3 ts tørket estragon Salt og pepper GRILLET SPINAT MED RØYKELAKS OG BRINGEBÆRDRESSING Forrett til 4: 200 gram fersk spinat 12 skiver røykelaks Olivenolje 6 ss crème fraîche eller rømme 4 ts hvitvinseddik (bringebæreddik, hvis du har) 16-20 bringebær Salt og pepper 2-3 ts sukker Rosa pepper Når du har fått dette i hus er du klar for Viestads matspalte i morgen. Magasinet ønsker alle matglade lykke til! Meninger om mat? Bli med i debatten! Vintips? Del dem med andre lesere her!