Gjør deg klar til Viestad

Lyst til å prøve deg på Andreas Viestads oppskrifter i Magasinet i morgen? Her er handlelista! Diskuter mat!

HER FÅR DU ET FORSPRANG inn i Andreas Viestads matverden. Magasinet på Nett gir deg den komplette handlelista til morgendagens snaps-oppskrifter, sånn at du kan stille forberedt til «Det beste jeg vet». JUKSEAKEVITT 750 ml blankt brennevin 2 ts hel karve 2 ts hel spisskummen (selges ofte under navnet cumin eller jeerah) 1 ts fennikelfrø 1 ts dillfrø 1-2 hele stjerneanis 2 ts korianderfrø 1-2 hele nellik 2 cm fra ei kanelstang 1 tynn skive ingefær BLÅBÆR- OG KANELSNAPS 750 ml blank sprit 3-4 ss blåbær 1 kanelstang NELLIKSNAPS MED APPELSIN 750 ml blank sprit 8 nellikspiker 1 appelsin, helst usprøytet Når du har fått dette i hus er du klar for Viestads matspalte i morgen. Magasinet ønsker alle matglade lykke til! Meninger om mat? Bli med i debatten! Vintips? Del dem med andre lesere her!