Gjør deg klar til Viestad

Lyst til å prøve deg på Andreas Viestads oppskrifter i Magasinet i morgen? Her er handlelista! Diskuter mat!

HER FÅR DU ET FORSPRANG inn i Andreas Viestads matverden. Dette er den komplette handlelista til oppskriftene i morgendagens Magasinet. Nå kan du stille forberedt til «Det beste jeg vet». ISKREM: 5 dl H-melk 3 dl fløte 1 vaniljestang 1 1/2 dl sukker 8-10 eggeplommer Krokan til iskremen: 1 1/2 dl sukker 1 ss smør 50 gram flådde mandler 2 ss hasselnøtter PERSISK KROKAN: 2 dl sukker 2 ss honning 3 ss smør 3-4 kardemommefrø 1/2 ts chilipulver eller kajennepepper 1 ts ingefærpulver, eller 1 ss finhakket fersk ingefær 50 gram pistasjnøtter uten skall 50 gram mandler, flådde og hakkete 50 gram hasselnøtter, grovhakkede 30 gram sesamfrø 1 ts flaket havsalt (blomstersalt eller fleur de sel) Litt bakepapir Når du har fått dette i hus er du klar for Viestads matspalte i morgen. Magasinet ønsker alle matglade lykke til! Meninger om mat? Bli med i debatten! Vintips? Del dem med andre lesere her!