Gjør deg klar til Viestad

Lyst til å prøve deg på Andreas Viestads oppskrifter i Magasinet i morgen? Her er handlelista! Diskuter mat!

HER FÅR DU ET FORSPRANG inn i Andreas Viestads matverden. Dette er den komplette handlelista til oppskriftene i morgendagens Magasinet. Nå kan du stille forberedt til «Det beste jeg vet». LANDBRØD 1,5 liter hvetemel (en kilos pakke), pluss et par desiliter i bakhånd 4 dl finmalt rug 3 ts salt 9 dl lunkent vann, om lag 40 grader 2 ss maltekstrakt eller honning 5 gram gjær SURDEIGSBRØD MED FIKEN, APRIKOS OG NØTTER 5 gram gjær 4 dl lunkent vann, omtrent 40 grader 1 1/2 ts salt 9-10 dl hvetemel 10 fiken 5 tørkede aprikoser En håndfull hasselnøtter Ev. noen oliven Når du har fått dette i hus er du klar for Viestads matspalte i morgen. Magasinet ønsker alle matglade lykke til! Meninger om mat? Bli med i debatten! Vintips? Del dem med andre lesere her!