Gjør deg klar til Viestad

Lyst til å prøve deg på Andreas Viestads oppskrifter i Magasinet i morgen? Her er handlelista! Diskuter mat!

HER FÅR DU ET FORSPRANG inn i Andreas Viestads matverden. Dette er den komplette handlelista til oppskriftene i morgendagens Magasinet. Nå kan du stille forberedt til «Det beste jeg vet». KOKT POTET MED CHILI, BLÅMUGGOST OG SKINKE 2-3 kokte poteter 1 fedd hvitløk 1 ss smør 1 ss chilisaus 3 cherrytomater litt skinke, helst spekeskinke 50-100 gram blåmuggost Pepper Timian SALAT MED SURSØT RIBBE 200 gram stekt ribbe 1/2 dl balsamico 1 dl vin, hva som helst i grunnen 1 salathode 1/2 bunt bladpersille 1 løk Tomater Krutonger Evt. litt olivenolje Salt og pepper Når du har fått dette i hus er du klar for Viestads matspalte i morgen. Magasinet ønsker alle matglade lykke til! Meninger om mat? Bli med i debatten! Vintips? Del dem med andre lesere her!