Gjør deg klar til Viestad

Lyst til å prøve deg på Andreas Viestads oppskrifter i Magasinet i morgen? Her er handlelista! Diskuter mat!

HER FÅR DU ET FORSPRANG inn i Andreas Viestads matverden. Dette er den komplette handlelista til oppskriftene i morgendagens Magasinet. Nå kan du stille forberedt til «Det beste jeg vet». CROQUE MONSIEUR Nok til 2: 4 skiver toastloff 2 ss grovkornet søt sennep, eller 2 ts dijonsennep 2-4 skiver skinke 75-100 gram ost, helst gruyère 2 ss smør RØYKELAKS CROQUE MONSIEUR Nok til 2: 4 skiver toastloff 2 ss grovkornet søt sennep 75 gram ost, helst gruyère 2 skiver røykelaks 4 tynne skiver sitron, med skall Ev. 2 ts sitron- eller appelsinmarmelade 2 ts finhakket dill 2 ss smør Når du har fått dette i hus er du klar for Viestads matspalte i morgen. Magasinet ønsker alle matglade lykke til! Meninger om mat? Bli med i debatten! Vintips? Del dem med andre lesere her!