Gjør deg klar til Viestad

Lyst til å prøve deg på Andreas Viestads oppskrifter i Magasinet i morgen? Her er handlelista! Diskuter mat!

HER FÅR DU ET FORSPRANG inn i Andreas Viestads matverden. Dette er den komplette handlelista til oppskriftene i morgendagens Magasinet. Nå kan du stille forberedt til «Det beste jeg vet». VIESTADS CÆSARSALAT Nok til to: 1 romanosalat 1 ss dijonsennep 8 dråper worcestersaus 1 sitron 1 fedd hvitløk 2 eggeplommer 2 ansjosfileter 1 dl olivenolje Salt og pepper 100 gram fersk parmesan 2-3 skiver daggammel loff 2-3 ss smør CÆSAR CARDINIS SALAT Nok til to: 1 romanosalat 1 1/2 dl olivenolje 4 fedd hvitløk 1 dl (!) daggammelt brød Salt Nymalt pepper 2 egg 2 sitroner 8-10 dråper worcestersaus 1 dl nyrevet parmesan Når du har fått dette i hus er du klar for Viestads matspalte i morgen. Magasinet ønsker alle matglade lykke til! Meninger om mat? Bli med i debatten! Vintips? Del dem med andre lesere her!