Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Gjør deg klar til Viestad

Lyst til å prøve deg på Andreas Viestads oppskrifter i Magasinet i morgen? Her er handlelista! Diskuter mat!

HER FÅR DU ET FORSPRANG inn i Andreas Viestads matverden. Dette er den komplette handlelista til oppskriftene i morgendagens Magasinet. Nå kan du stille forberedt til «Det beste jeg vet». INTERKONTINENTAL TOMATSUPPE 3 ss olivenolje 2-4 fedd hvitløk 2-4 cm av en ingefærknoll ½ - 1 chili 2 laurbærblad 10 pepperkorn 1 ts korianderfrø 2 ts sukker 3 bokser tomater, til sammen 1 kg ½ terning grønnsaksbuljong 2 dl fløte ev. 2 dl hvitvin 1 kokt egg per porsjon Urteolje: ½ dl olivenolje 2 ss urteblader, timian, bladpersille eller basilikum 1 ss sitronjuice eller limejuice INTERKONTINENTAL BLOMKÅL- OG KÅLRABISUPPE 1 blomkålhode 300 gram kålrot 5 dl melk 1 boks kokosmelk 1 terning kyllingbuljong 1 ss grønn karripasta (green curry paste) 2-3 limeblader 1 sitrongress 2 cm av en ingefærknoll ½ lime per porsjon frisk koriander Når du har fått dette i hus er du klar for Viestads matspalte i morgen. Magasinet ønsker alle matglade lykke til! Meninger om mat? Bli med i debatten! Vintips? Del dem med andre lesere her!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling