Gjør deg klar til Viestad

Lyst til å prøve deg på Andreas Viestads oppskrifter i Magasinet i morgen? Her er handlelista! Diskuter mat!

HER FÅR DU ET FORSPRANG inn i Andreas Viestads matverden. Dette er den komplette handlelista til oppskriftene i morgendagens Magasinet. Nå kan du stille forberedt til «Det beste jeg vet». FISKEGRATENG 600 gram fiskebiter uten bein og skinn 3 ts provencekrydder 2 ss eddik 50 gram smør 3 ss hvetemel 4 dl melk salt og pepper ¼-1/2 ts revet muskatnøtt 1-2 ts finrevet appelsinskall 1 ss dijonsennep 100 gram revet parmesan (evt. Cheddar eller Ridderost) 3 egg 50 gram strøkavring (tørre brødsmuler) MACARONI AND CHEESE 1 pakke makaroni 6 dl kremfløte 250-350 gram skarp cheddarost (eller Gouda eller Gruyère, eller gamle osteskalker) 1 liten løk 1 fedd hvitløk 1 ts dijonsennep, eller mer en dæsj Worcestershire-saus en dæsj Tabasco 50 gram parmesan 50 gram strøkavring (tørre brødsmuler) Når du har fått dette i hus er du klar for Viestads matspalte i morgen. Magasinet ønsker alle matglade lykke til! Meninger om mat? Bli med i debatten! Vintips? Del dem med andre lesere her!