Gjør deg klar til Viestad

Lyst til å prøve deg på Andreas Viestads oppskrifter i Magasinet i morgen? Her er handlelista! Diskuter mat!

HER FÅR DU ET FORSPRANG inn i Andreas Viestads matverden. Dette er den komplette handlelista til oppskriftene i morgendagens Magasinet. Nå kan du stille forberedt til «Det beste jeg vet». LAMMEGRYTE 200 gram tørre, hvite bønner 800 gram lammekjøtt med bein, i stykker 3 ss olivenolje 1 hvitløk, uten grønne skudd 6 sjalottløk, eller 2 gule løk 1 boks tomater 3 laurbærblad 1 ss korianderfrø 2 ts hel spisskummen 100 gram svarte oliven med stein BØNNESALAT 200 gram assorterte tørre bønner saften av 1 sitron 1 dl olivenolje 3 ss finhakket sjalottløk evt. ½ finstrimlet fennikel 1 ss frisk mynte 1 ss bladpersille 1-2 ts revet sitronskall salt og pepper BØNNER MED ROSMARIN OG TOMAT 200 gram, hvite, tørre bønner 1 ss tørket rosmarin 2-3 tomater 1 ss frisk rosmarin, eller mer ½ sitron ½ dl god olivenolje Når du har fått dette i hus er du klar for Viestads matspalte i morgen. Magasinet ønsker alle matglade lykke til! Meninger om mat? Bli med i debatten! Vintips? Del dem med andre lesere her!