Gjør deg klar til Viestad

Helgas matopplevelse er pizza opp-ned. Her får du handlelista. Diskuter mat!

FOCACCIA 500 gram mel10 gram salt15 gram gjær3,5 dl lunkent vann2-3 ss olivenolje FOCACCIA MED LØK, BACON OG PARMESAN 1 porsjon deig (se oppskriften over)150 gram bacon i terninger3{ndash}4 løk2 ss smør150 gram parmesan1 liten bunt timian2 ts blomstersalt (fleur de sel)1/2 dl olivenolje FOCACCIA MED ROSMARIN OG OLIVEN 1 porsjon deig (se første oppskrift)2 ss finhakket rosmarin50 gram oliven, skåret i tynne skiver5 kvister rosmarin2 fedd hvitløk, i skiver1 ss (eller mer) blomstersalt (fleur de sel)1/2 dl (eller mer) god olivenolje Når du har fått dette i hus er du klar for Viestads matspalte i morgen. Magasinet ønsker alle matglade lykke til! Meninger om mat? Bli med i debatten! Vintips? Del dem med andre lesere her!