Gjør deg klar til Viestad

Helgas matopplevelse er millioner av fisk. Her får du handlelista. Diskuter mat!

TORSKEROGN MED LAURBÆR OG AGURKSALAT 1 fersk torskerogn (omtrent 500 gram)2 dl grovt salt 4 laurbærblader 1/2 sitron, skåret i 8 tynne skiver 1/2 dl eddik nymalt svart pepper 1/2 dl rømme, eller mer 2 ss finhakket gressløk evt. store, runde kjeks (hvis du skal servere som fingermat) AGURKSALAT 1 ss grovt havsalt 2 agurker, skrelt1/2 dl hvitvinseddik1 ts sukker, eller mer etter smak1/2 ts nymalt hvitt pepper TARAMASALATA 3 skiver loff200 gram lettrøykt torskerogn, eller nykokt rogn2 dl olivenolje2,5 ss sitronjuice Når du har fått dette i hus er du klar for Viestads matspalte i morgen. Magasinet ønsker alle matglade lykke til! Meninger om mat? Bli med i debatten! Vintips? Del dem med andre lesere her!