Gjør deg klar til Viestad

Helgas matopplevelse er full av ris. Her får du handlelista. Diskuter mat!

RISOTTO MED ROSMARIN OG PARMESAN 1 finhakket løk2{ndash}4 fedd hvitløk, finhakket2 ss olje200 gram risottoris, helst arborioris1{ndash}2 dl hvitvin2 ts tørkede urter, som timian og oregano2 laurbærblad7{ndash}10 dl kraft, for eksempel god kyllingkraft2 ss fersk rosmarin50 gram nyrevet fersk parmesan30{ndash}50 gram usaltet smør SKALLDYRRISOTTO MED SAFRAN OG KAMSKJELL 1 finhakket løk2{ndash}4 fedd hvitløk, finhakket2 ss olje200 gram risottoris, helst arborioris1{ndash}2 dl hvitvin2 ts tørket estragon2 laurbærblad1/3 gram safran7{ndash}10 dl skalldyrkraft30{ndash}50 gram usaltet smør4{ndash}6 kamskjell1/2 fedd hvitløk, knustsalt og pepper2 ts frisk estragon, pluss litt til Når du har fått dette i hus er du klar for Viestads matspalte i morgen. Magasinet ønsker alle matglade lykke til! Meninger om mat? Bli med i debatten! Vintips? Del dem med andre lesere her!