Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Gjør deg klar til Viestad

I helga kan du lære å lage perfekte egg. Her er handlelista. Diskuter mat!

BAKT SPEILEGG 200 g fersk spinat 2 ss smør eller olivenolje 2 fedd hvitløk, finhakket eller knust for sterkere smak 2 ss finhakket sjalottløk 1 ts tørket timian grovmalt pepper 1 ts tørket estragon 4 store egg 8{ndash}12 skiver bacon PERFEKT EGGERØRE 4 egg 1 ss smør, eller mer 1/2 dl melk 2 ss finhakket gressløk evt. litt nyrevet parmesan grovmalt pepper Når du har fått dette i hus er du klar for Viestads matspalte i morgen. Magasinet ønsker alle matglade lykke til! Meninger om mat? Bli med i debatten! Vintips? Del dem med andre lesere her!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media