Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Gjør deg klar til Viestad

Lyst til å prøve deg på Andreas Viestads oppskrifter i Magasinet i morgen? Her er handlelista! Diskuter mat!

HER FÅR DU ET FORSPRANG inn i Andreas Viestads matverden. Dette er den komplette handlelista til oppskriftene i morgendagens Magasinet. Nå kan du stille forberedt til «Det beste jeg vet». LAKS MED KAPERS, SITRON OG ROSMARIN Nok til 2: 400 gram laksefilt (uten bein) 1-2 ts. salt 1/2 sitron 1-2 ss smør 2 ts. kapers 2 ts. frisk rosmarin eller timian eller salvie PERFEKT RYPEBRYST Nok til to: 4 rypebryst 2 ts salt 2 ts nymalt pepper 2-4 einerbær 1 ts tørr timian 1 fedd hvitløk 1 ss konjakk 1 ss smør Eventuelt 1/2 dl. rødvin og 1 ss smør til Når du har fått dette i hus er du klar for Viestads matspalte i morgen. Magasinet ønsker alle matglade lykke til! Meninger om mat? Bli med i debatten! Vintips? Del dem med andre lesere her!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media