Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Gjør deg klar til Viestad

Lag norsk mat med internasjonal vri med Viestad i helga. Se handlelista! Diskuter mat!

NB! MAGASINET KOMMER UT PÅ FREDAG 16. MAII STEDET FOR LØRDAG 17. MAI! PASTA- OG SELLERISALAT 3 dl pastaskruer eller -rør (penne) 1/2 dl olivenolje 1-2 ss urter (for eksempel persille, salvie, estragon) 400 g sellerirot 2 eggeplommer 2-3 ss rømme 1 ss dijonsennep 1 fedd hvitløk Hvitvinseddik Pepper Grovt havsalt Eventuelt parmesan MOSTER SOFTS SITRONPAI 1 paideig, eller to plater butterdeig 2 sitroner 3 ss maisenna 3 dl sukker 1 vaniljestang 3 egg 1/4 ts salt 1 ss melis Eventuelt 1 ss finhakkede hasselnøtter Når du har fått dette i hus er du klar for Viestads matspalte, som på grunn av nasjonaldagen kommer i morgen. Magasinet ønsker alle matglade lykke til - og god 17. mai! Meninger om mat? Bli med i debatten! Vintips? Del dem med andre lesere her!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media