Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Gjør deg klar til Viestad

I morgen lager Viestad grillribbe. Se handlelista! Diskuter mat!

KRYDDERBLANDINGEN RUB-A-DUB 5 ss malt paprika 2 ss salt 2 ss brunt sukker 2 ss chilipulver 1 ss malt svart pepper 1 ss malt hvit pepper 1 ss tørket oregano 1 ss hvitløkpulver 1 ss løkpulver 1 ts kajennepepper CRAIGS BARBECUESAUS 2 ss olje 1 løk 2 hvitløkfedd 2 bokser tomater 1 dl sider-eddik 2 dl eplemos 1 ss dijon-sennep 1/2 ss worcestershire-saus 2 ss brunt sukker 1/2 ss paprikapulver 1-2 chipotle-chili fra boks 1 ss salt 2 ts kvernet svart pepper BARBECUERIBBE 1 ribbe (3-4 kilo) rub-a-dub (se oppskrift) barbecuesaus (se oppskrift) røykeflis (ev. røyksmak på flaske) Når du har fått dette i hus er du klar for Viestads matspalte i morgen. Magasinet ønsker alle matglade lykke til! Meninger om mat? Bli med i debatten! Vintips? Del dem med andre lesere her!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media