Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Gjør deg klar til Viestad

Lyst til å prøve deg på Andreas Viestads oppskrifter i Magasinet i morgen? Her er handlelista! Diskuter mat!

HER FÅR DU ET FORSPRANG inn i Andreas Viestads matverden. Dette er den komplette handlelista til oppskriftene i morgendagens Magasinet. Nå kan du stille forberedt til «Det beste jeg vet». JORDBÆRSNØ Nok til 6-8 500-700 g jordbær 1-2 dl fint sukker 6 dl kremfløte 1-2 ss sitronjuice RØDGRØT MED FLØTE PÅ Nok til 6: 600 g bringebær, renset 300 g rips, renset 1/2 vaniljestang 1 dl tørr hvitvin 2-4 ss sukker 2 ts maisenna eller potetmel 500 g jordbær 50 g mandler kremfløte Når du har fått dette i hus er du klar for Viestads matspalte i morgen. Magasinet ønsker alle matglade lykke til! Meninger om mat? Bli med i debatten! Vintips? Del dem med andre lesere her!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media