Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Gjør deg klar til Viestad

Lyst til å prøve deg på Andreas Viestads oppskrifter i Magasinet i morgen? Her er handlelista! Diskuter mat!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

HER FÅR DU ET FORSPRANG inn i Andreas Viestads matverden. Dette er den komplette handlelista til oppskriftene i morgendagens Magasinet. Nå kan du stille forberedt til «Det beste jeg vet». RØDBETSALAT MED ROQUEFORT OG KAPERS Til fire: 4 rødbeter 200 gram brekkbønner eller sukkererter 200 gram roquefort En neve kapers Litt sitronsaft Olivenolje Pepper 1 fedd hvitløk 4 skiver landbrød, helst litt tørt IRAKISK RØDBETGRYTE Til 4 personer: 600 gram rødbeter 1 fennikel 2 stenger stangselleri 1/2 purre 2 fedd hvitløk 3 ts spisskum 3 kardemommefrø 1 liter grønnsakbuljong 20-30 mynteblader 5 cm av en ingefærknoll Rømme eller yoghurt RØDBETSUPPE MED KOKOS OG CHILI 800 gram rødbeter 1 løk 2 fedd hvitløk 2 sitrongress 1-3 røde chili 5 dl kalvekraft 2-3 dl kokosfløte 1 lime Koriander Olje, helst solsikkeolje Når du har fått dette i hus er du klar for Viestads matspalte i morgen. Magasinet ønsker alle matglade lykke til! Meninger om mat? Bli med i debatten! Vintips? Del dem med andre lesere her!