Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Gjør deg klar til Viestad

Lyst til å prøve deg på Andreas Viestads oppskrifter i Magasinet i morgen? Her er handlelista! Diskuter mat!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

HER FÅR DU ET FORSPRANG inn i Andreas Viestads matverden. Dette er den komplette handlelista til oppskriftene i morgendagens Magasinet. Nå kan du stille forberedt til «Det beste jeg vet». PASTA MED RØYKELAKS Til to: 4 rødbeter 300 gram pasta 150 gram røykelaks 1 boks créme fraîche Grovmalt pepper 2 ss hvitvin Fersk estragon eller basilikum RØYKT MAKRELL MED BRINGEBÆRDRESSING Forrett til to: 100 gram fersk spinat 1 røykt makrell/ 2 bøkling/ 5 skiver røykelaks Olivenolje 3 ss créme fraîche 2 ts hvitvinseddik (evt. bringebæreddik) 10-15 bringebær Salt og pepper 1-2 ts sukker Rosa pepper FINGERMAT MED RØYKELAKS 4 potetlomper 200 gram røykt fisk i tynne skiver 100 ml seterrømme Dill og bladpersille Finhakket løk eller stangselleri 4 grønne asparges Når du har fått dette i hus er du klar for Viestads matspalte i morgen. Magasinet ønsker alle matglade lykke til! Meninger om mat? Bli med i debatten! Vintips? Del dem med andre lesere her!