Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Gjør deg klar til Viestad

Lyst til å prøve deg på Andreas Viestads oppskrifter i Magasinet i morgen? Her er handlelista! Diskuter mat!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

HER FÅR DU ET FORSPRANG inn i Andreas Viestads matverden. Dette er den komplette handlelista til oppskriftene i morgendagens Magasinet. Nå kan du stille forberedt til «Det beste jeg vet». VIESTADS POPCORN 100 gram popcorn 2 ss maisolje Salt Chilipepper MAISKOLBE MED SMØR 4 maiskolber 4-6 ss smør Salt og pepper HVITLØK OG CHILISMØR 100 gram smør, i romtemperatur 1 ts chilipepper, eller mer 3 fedd hvitløk LIMESMØR 100 gram smør, i romtemperatur 2 ts limeskall, i tynne strimler 1 ss fersk lime juice Litt finhakkede ferske mynteblader Når du har fått dette i hus er du klar for Viestads matspalte i morgen. Magasinet ønsker alle matglade lykke til! Meninger om mat? Bli med i debatten! Vintips? Del dem med andre lesere her!