Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Gjør deg klar til Viestad

Lyst til å prøve deg på Andreas Viestads oppskrifter i Magasinet i morgen? Her er handlelista! Diskuter mat!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

HER FÅR DU ET FORSPRANG inn i Andreas Viestads matverden. Dette er den komplette handlelista til oppskriftene i morgendagens Magasinet. Nå kan du stille forberedt til «Det beste jeg vet». KREPS MED DILL Nok til 4: 3 kg levende kreps 1 1/2 dl salt 3 ss sukker 3 flasker mørkt øl, gjerne bokkøl 2 ss korianderfrø 1 stor bunt frisk dill, pluss litt til serveringen Sitronskiver Majones Loff HVITVINSDAMPET KREPS MED CHILI, HVITLØK OG KORIANDER Nok til 2 som hovedrett og 4 som forrett: 1,5 kg levende kreps 1 dl olivenolje 4 fedd hvitløk 2 ss korianderfrø 1 rød chili 1 ss salt 5-7,5 dl hvitvin 1 bunt frisk dill 4 ss usaltet smør Majones Loff Sitronbåter Når du har fått dette i hus er du klar for Viestads matspalte i morgen. Magasinet ønsker alle matglade lykke til! Meninger om mat? Bli med i debatten! Vintips? Del dem med andre lesere her!