Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Gjør deg klar til Viestad

Lyst til å prøve deg på Andreas Viestads oppskrifter i Magasinet i morgen? Her er handlelista! Diskuter mat!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

HER FÅR DU ET FORSPRANG inn i Andreas Viestads matverden. Dette er den komplette handlelista til oppskriftene i morgendagens Magasinet. Nå kan du stille forberedt til «Det beste jeg vet». MULTEKREM MED ROSMARIN OG VANILJE Nok til 2-4: 500 g multer 6 ss sukker 6 dl kremfløte 1 vaniljestang 1-2 ss finhakket frisk rosmarin HØSTBÆR MED KREMOST OG HONNING Nok til 4: 2 dl multer 2 dl blåbær 1 dl rømme 4 ss lynghonning 1 dl kremost eller snøfrisk 1 dl tørre brødsmuler Når du har fått dette i hus er du klar for Viestads matspalte i morgen. Magasinet ønsker alle matglade lykke til! Meninger om mat? Bli med i debatten! Vintips? Del dem med andre lesere her!