Gjør deg klar til Viestad

Lyst til å prøve deg på Andreas Viestads oppskrifter i Magasinet i morgen? Her er handlelista! Diskuter mat!

HER FÅR DU ET FORSPRANG inn i Andreas Viestads matverden. Dette er den komplette handlelista til oppskriftene i morgendagens Magasinet. Nå kan du stille forberedt til «Det beste jeg vet». TZATZIKI: Passer godt til kylling, fisk og lam. 5 dl yoghurt naturell 1/2 agurk 2-4 fedd hvitløk Grovt salt 1-2 ss olivenolje Eventuelt pepper RAITA: Brukes som en avkjølende rett, for eksempel ved siden av en sterk karrirett. 2 dl yoghurt 1 tomat 100 gram agurk 1 liten chili 1,5 cm av en ingefærknoll 1/2 ts nymalt koriander Eventuelt 2 ss frisk koriander Eventuelt litt chilipulver Når du har fått dette i hus er du klar for Viestads matspalte i morgen. Magasinet ønsker alle matglade lykke til! Meninger om mat? Bli med i debatten! Vintips? Del dem med andre lesere her!