Gjør deg klar til Viestad

Lyst til å prøve deg på Andreas Viestads oppskrifter i Magasinet i morgen? Her er handlelista! Diskuter mat!

HER FÅR DU ET FORSPRANG inn i Andreas Viestads matverden. Dette er den komplette handlelista til oppskriftene i morgendagens Magasinet. Nå kan du stille forberedt til «Det beste jeg vet». POTETLOMPE: 1 kg poteter 200-400 g mel, jeg bruker hvetemel 2 ts salt 1/4 ts finmalt muskat Ev. litt rømme LOMPE MED RØYKELAKS OG ASPARGES: 8-12 asparges 4-6 lomper 150 g røykelaks i svært tynne skiver 1 dl rømme Svart og rosa pepper Dill Ev. lodderogn som pynt LOMPE MED SIRUP, BÆR, KREMOST OG KANEL: 4 lomper 2 ss sirup 2 dl assorterte bær, eller mer 1/2 dl kremost (snøfrisk eller cottage cheese) 2 ts kanel Ev. litt sukker Når du har fått dette i hus er du klar for Viestads matspalte i morgen. Magasinet ønsker alle matglade lykke til! Meninger om mat? Bli med i debatten! Vintips? Del dem med andre lesere her!

Foto: Scanpix