Gjør deg klar til Viestad

Lyst til å prøve deg på Andreas Viestads oppskrifter i Magasinet i morgen? Her er handlelista! Diskuter mat!

HER FÅR DU ET FORSPRANG inn i Andreas Viestads matverden. Dette er den komplette handlelista til oppskriftene i morgendagens Magasinet. Nå kan du stille forberedt til «Det beste jeg vet». BISLETT-AND: 1 ung and (omlag 2 kg) Flere liter appelsinjuice Krydder til kraften: Kanelstang, stjerneanis, ingefær, kardemomme, svart pepper, sellerisalt, laurbærlad Diverse urter Finhakket sellerirot og selleristang Salt ANDESUPPE MED MADEIRA: 1,2 liter andekraft 4 dl kremfløte 1/2 dl madeira, søt sherry eller portvin Grønnsaker: En håndfull finhakket gulrot, fennikel og purre Ev. kokt eller stekt andekjøtt eller kylling 1 ss finhakket, frisk salvie 50 g sukkererter Salt og nymalt svart pepper Når du har fått dette i hus er du klar for Viestads matspalte i morgen. Magasinet ønsker alle matglade lykke til! Meninger om mat? Bli med i debatten! Vintips? Del dem med andre lesere her!