Gjør deg klar til Viestad

Lyst til å prøve deg på Andreas Viestads oppskrifter i Magasinet i morgen? Her er handlelista! Diskuter mat!

HER FÅR DU ET FORSPRANG inn i Andreas Viestads matverden. Dette er den komplette handlelista til oppskriftene i morgendagens Magasinet. Nå kan du stille forberedt til «Det beste jeg vet». VILTBURGER MED CHÈVRE: Nok til to: 200 GRAM MALT VILTKJØTT 200 GRAM KJØTTDEIG AV SVIN 8 EINEBÆR (knust) 2 TS FENNIKELFRØ (knust) 2 TS FINHAKKET SALVIE 1 SS FINHAKKET KAPERS SALT 1 SS SMØR 2 SKIVER HVIT GEITOST BRØD 2 TS PORTVINGELÉ ROQUEFORTCHEESEBURGER: Nok til to: 400 GRAM KARBONADEDEIG ELLER NYMALT FLATBIFF 50 GRAM STEKT BACON (i små biter) 1 SS GROV, SVENSK SENNEP NYMALT, SVART PEPPER 2 FEDD HVITLØK (knust) SMØR ROQUEFORT BRØD Når du har fått dette i hus er du klar for Viestads matspalte i morgen. Magasinet ønsker alle matglade lykke til! Meninger om mat? Bli med i debatten! Vintips? Del dem med andre lesere her!