Gjør deg klar til Viestad

Lyst til å prøve deg på Andreas Viestads oppskrifter i Magasinet i morgen? Her er handlelista! Diskuter mat!

HER FÅR DU ET FORSPRANG inn i Andreas Viestads matverden. Dette er den komplette handlelista til oppskriftene i morgendagens Magasinet. Nå kan du stille forberedt til «Det beste jeg vet». CARPACCIO: Nok til forrett for fire: 1 dl majones, helst hjemmelaget 1 ts worcestersaus 1 ts frisk sitronsaft 2-3 ss melk Salt Nymalt hvit pepper 400 g ytrefilet, skåret i flortynne skiver CARPACCIO MED KAPERS, SITRON OG URTER: Nok til forrett for fire: 400 g ytrefilet (skåret i flortynne skiver) God olivenolje Sitron Salt, helst fleur de sel (blomstersalt) 1 ss kapersblomster i salt eller 12 store kapers 1 ss frisk basilikum (eller sterk ruccula) Når du har fått dette i hus er du klar for Viestads matspalte i morgen. Magasinet ønsker alle matglade lykke til! Meninger om mat? Bli med i debatten! Vintips? Del dem med andre lesere her!

Illustrasjonsfoto: Scanpix