Gjør deg klar til Viestad

Lyst til å prøve deg på Andreas Viestads oppskrifter i Magasinet i morgen? Her er handlelista! Diskuter mat!

HER FÅR DU ET FORSPRANG inn i Andreas Viestads matverden. Dette er den komplette handlelista til oppskriftene i morgendagens Magasinet. Nå kan du stille forberedt til «Det beste jeg vet». LØKPAI MED OST OG TIMIAN: 4-5 røde løker 4 fedd hvitløk 2 ss smør 1 laurbærblad 5 svarte pepperkorn 2-3 hele nellikspirer Salt 1 plate butterdeig 200 gram revet ost 2 ts frisk timian LØKSALAT MED ROSINER, MYNTE OG PINJEKJERNER: 3-4 store løker 2 fedd hvitløk Evt. litt grønn salat 3 skiver daggammelt brød (helst landbrød) 30-50 gram pinjekjerner eller mandler i skiver 1 neve rosiner 2 ss mynte Olivenolje Eddik Dijonsennep Evt. sukker Når du har fått dette i hus er du klar for Viestads matspalte i morgen. Magasinet ønsker alle matglade lykke til! Meninger om mat? Bli med i debatten! Vintips? Del dem med andre lesere her!