Gjør deg klar til Viestad

Lyst til å prøve deg på Andreas Viestads oppskrifter i Magasinet i morgen? Her er handlelista! Diskuter mat!

HER FÅR DU ET FORSPRANG inn i Andreas Viestads matverden. Dette er den komplette handlelista til oppskriftene i morgendagens Magasinet. Nå kan du stille forberedt til «Det beste jeg vet». ROQUEFORT- OG BROKKOLIPAI: 1 plate butterdeig 1 løk 1 stort hode brokkoli 1,5 dl fløte eller crème fraîche 100-200 gram roquefort Nymalt, svart pepper PÆRE OG ROQUEFORT MED HONNING OG NØTTER: 200 gram roquefort 4 ss honning 2 ts frisk timian eller rosmarin 4 ss grovhakkede nøtter 2 modne pærer Når du har fått dette i hus er du klar for Viestads matspalte i morgen. Magasinet ønsker alle matglade lykke til! Meninger om mat? Bli med i debatten! Vintips? Del dem med andre lesere her!