Gjør deg klar til Viestad

Lyst til å prøve deg på Andreas Viestads oppskrifter i Magasinet i morgen? Her er handlelista! Diskuter mat!

HER FÅR DU ET FORSPRANG inn i Andreas Viestads matverden. Dette er den komplette handlelista til oppskriftene i morgendagens Magasinet. Nå kan du stille forberedt til «Det beste jeg vet». SJOKOLADECHANTILLY: 200 gram kokesjokolade 50 gram smør 1-3 dl vann eller annen væske Eventuelt litt anisfrø og frøene fra 1/2 vaniljestang FOIE GRAS CHANTILLY: 200 gram foie gras eller en feit, fin paté 2 ts portvin- eller ripsgele (eller mer) 1/2 dl kokende vann (eller mer) Eventuelt halvgrovsalt og nymalt pepper Når du har fått dette i hus er du klar for Viestads matspalte i morgen. Magasinet ønsker alle matglade lykke til! Meninger om mat? Bli med i debatten! Vintips? Del dem med andre lesere her!

Foto: Mette Randem