Gjør deg klar

Lyst til å prøve deg på Andreas Viestads oppskrifter i Magasinet i morgen? Her er handlelista! Diskuter mat!

Nå kan du få et forsprang inn i Andreas Viestads matverden. Magasinet på Nett gir deg den komplette handlelista til morgendagens to oppskrifter, sånn at du kan stille forberedt til «Det beste jeg vet». HJORTEFILET MED EINER OG VILTSAUS MED BRUNOST: Nok til fire: Fire 200 grams hjortefileter 8-10 einerbær 1/2 ts fennikelfrø 2 dl viltjraft eller oksebuljong 1 dl seterrømme Smør Mel 50 gram god brunost 1-2 ss akevitt (hvis du har) Salt Pepper Server med tyttebærsyltetøy eller rørte tyttebær PAI MED EPLE, HVIT GEITOST OG ASPARGES: Nok til to små paier (middag til to eller forrett til 6): To 17 cm store paideiger (hjemmelagd eller ferdigkjøpt) Smør 2 løk 2 fedd hvitløk 2 laurbærblad 5 små dessertepler 1 ss fersk rosmarin 3 egg 200 gram hvit geitost Salt Pepper 12 aspargestopper Når du har fått dette i hus er du klar for Viestads matspalte i morgen. Magasinet ønsker alle matglade lykke til! Meninger om mat? Bli med i debatten! Vintips? Del dem med andre lesere her!